Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 

Betingelser for brug af antiklisten.dk 

En service
AntikListen.dk er oprettet som en service for at gøre det lettere for antikvitetshandlere og antikvitetsinteresserede at komme i kontakt med hinanden samt at skabe et større overblik over udbuddet af antikviteter på det danske marked.

Informationer på antiklisten.dk
AntikListen.dk bestræber sig på, at give nøjagtige og pålidelige informationer om de forskellige antikvitetsbutikker. Oplysninger er dels baseret på informationer som AntikListen.dk selv indsamler men også fra data indtastet fra de forskellige antikvitetsbutikker.

Brug af antiklisten.dk er på eget ansvar
AntikListen.dk tager derfor forbehold for fejl og mangler og kan på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser af disse. Valg der foretages i forbindelse med køb og salg mv., på baggrund af informationer fra AntikListen.dk er på eget ansvar.

Optagelse
Danske antikvitetsbutikker og antikvitetshandlere optages gratis.

Registrering på AntikListen.dk
Ved registrering på AntikListen.dk accepterer man, at AntikListen.dk fremsender nyhedsbreve og andre informationer vedrørende AntikListen.dk samt tilbud og relevante informationer vedrørende antikviteter via e-mail. Hvis man på et tidspunkt ikke længere ønsker at gøre brug af denne service, kan den afmeldes.

Beskyttelse af personlige data
AntikListen.dk videregiver ikke dine personlige data til eventuel tredjepart uden din tilladelse. Registrering og behandling af personlige data kan være nødvendige bl.a. til at identificere dig korrekt, levere tjenester og ydelser til dig på korrekt vis og besvare dine forespørgsler eller kontakte dig. AntikListen.dk vil kun videregive personlige data, hvis det bliver pålagt af lovgivningen eller efter krav fra en retslig myndighed.

Misbrug af antiklisten.dk
AntikListen.dk forbeholder sig ret til at slette en bruger eller antikvitetshandler, som ikke overholder nærværende regler eller på anden måde skader eller misbruger AntikListen.dk

Force majeure
AntikListen.dk er ikke ansvarlig for overholdelse af forpligtigelser, som AntikListen.dk ikke er herre over.