Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 

Bestil en hjemmeside til din antikvitetshandel 

Vi tilbyder at lave din antikvitets hjemmeside. Vi tager os af alt det tekniske, så du selv kan koncentrere dig om at købe og sælge antikviteter. Hjemmesiden laves ved hjælp af Archturus CMS, så du efter ønske eller behov har mulighed for selv at vedligeholde hjemmesiden. Systemet bruges i dag på et stort antal websites og giver mulighed for at du nemt og enkelt selv kan vedligeholde hjemmesiden.

Der er mange gode grunde til at vælge os til at lave din hjemmeside med Archturus CMS:

1. Meget brugervenligt system

Ingen specialkundskaber nødvendige, da alle funktioner er lige så nemme at bruge som et teksbehandlingsprogram
 

2. Et komplet system

Med Archturus CMS får du et komplet CMS system, hvor du ikke senere skal betale for ekstra funktioner. Grundsystemet indeholder allerede mange af de funktioner, som koster ekstra ved andre systemer f.eks. formularer, kalender, statistik, debatforum, sitemap, sprogstyring osv.
 

3. Mange ekstramoduler

Der findes et stort udvalg af ekstramoduler. Har du f.eks. brug for en e-handelsløsning og kreditkortindløsning findes fuldt færdige moduler hertil. Et komplet system til fremstilling og udsendelse af nyhedsbreve findes ligeledes som ekstramodul.
 

4. Udvikling af specialmoduler efter behov  

Og får du brug for en helt speciel funktion udvikler vi den for dig. Archturus CMS er et meget fleksibelt system, hvor individuelle løsninger og tilretninger er mulige for små omkostninger.
 

5. Integration med AntikListen.dk

Hvis du vælger en hjemmesideløsning med Archturus CMS får du en løsning, som giver mulighed for at dine produkter automatisk kan blive vist både på din egen hjemmeside og på AntikListen.dk
 

6. Særdeles attraktive priser

Når du vælger en hjemmesideløsning med Archturus CMS betaler du kun kr. 1.800,- for oprettelsen af hjemmesiden inkl. oprettelse eller flytning af domænenavn, opsætning af layout efter ønske og vejledning i brug af administrationssystemet.

De løbende driftsomkostninger udgør derefter kun kr. 395,- pr. måned inkl. webhotel og e-mail.

 

Kontakt os for yderligere informationer, demonstration, bestilling.

aeconsult internetløsninger
Tlf. 40 27 05 42
E-mail: info@antiklisten.dk

 

Alle priser er ekskl. moms!