Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 

Kramboden

Nedergade 24, 5000 Odense C     Telefon: 66114522

Brugsting fra danskernes hverdag gennem 300 år.
Oplev stemningen i den gamle købmandsgård og se den ægte krambod som for 100 år siden. Det bugner af brugsting fra danskernes hverdag gennem 3 - 4 århundreder. Varer som man for længst troede var udgået kan vi fortsat levere f.eks. gammelt legetøj, tilbehør til petroleums lamper, skåneærmer, sivsko, dameskrå osv.
Gå på opdagelse og find den rigtige gaveidé. Man kan også blot nøjes med at se og opleve et levende museum.
Kramboden har til huse i en fredet købmandsgård fra 1500 tallet. Som før ligger her en rigtig krambod, indrettet ligesom dengang, da den var købmandsgårdens ansigt udadtil.
Vareudbuddet er som dengang, brugsting til danskernes hverdag, enten det er antikviteter, gamle lagervarer eller gode museumskopier. Efterhånden tyndes der naturligvis ud i de originale lagre, men det er stadig muligt at gøre et godt fund.
Butiksinventaret er fra sidste halvdel af 1800 tallet med undtagelse af dette er alle de udstillede varer til salg. Husets ægte antikviteter sælges alle med certifikat og skriftlig garanti for alder og ægthed. Vi har 50 års erfaring i branchen, og indehaveren er metal konservator og tingene er efterset på eget værksted. Vi udfører også reparationer på eget værksted, bl.a. i tin, guld, sølv, kobber og messing.

Varekategorier:  Gammelt europæisk tin, Armbåndsure, Køkkengrej, Lamper, Legetøj, Skilte

<- Tilbage