Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 

Alletiders Antik

Lysgårdvej 9, Skelhøje, 7470 Karup J     Telefon: 20302888

Alletiders Antik er udelukkende en internetforretning. Du vil finde spændende og anderledes ting, håndplukkede fra Danmark, Sverige og Frankrig.
Vi er et par antikelskere, som hele vores liv har været fascinerede og betagede af de fantastiske genstande fortidens mennesker har efterladt. Lige fra selv at lave jydepotter og raku, besøge museer og levendegjorte fortidsbyer, til at gennemstøve loppemarkeder og antikvitetsforretninger.
Vi har altid samlet på disse skønne gamle ting og fundet lige så stor, måske endog større glæde ved en brugsslidt grødske af ukendt oprindelse og alder end for en overdådig dekoreret af ægte sølv dito med oprindelse og dato. Antik skal efter vores mening være alletiders for dig og kan være fra alle tider. Det er det man føler for tingen der virkelig betyder noget og den glæde man har ved den.
Vores interesseområde har udviklet sig gennem årene, fra hovedsageligt at dreje sig om danske brugsgenstande og bondemøbler, til også at omfatte svensk almue og fransk landstil mm.

Varekategorier:  Almue, Glas, Haven, Hylder, Knager, Kuriosa, Kurve, Dåser, Køkkenting, Lertøj, Keramik, Lamper, Stager, Linned, Tæpper, Møbler, Porcelæn, Fajance, Spejle, Billeder, Sølv, Smykker,

<- Tilbage