Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 

DantikStore.dk - Knebel Antik

Pakhusvej 17, 8420 Knebel     Telefon: 70260268

Folkene bag dantikstore.dk har i en lang årrække forestået vurderingsopgaver for private personer i ind- og udland samt offentlige instanser.
På baggrund af disse erfaringer og det daglige arbejde med antikviteter er dantikstore.dk højt kvalificeret til at foretage vurderinger af enkelte genstande og hele bo.
Vi bistår gerne med afvikling af Deres kunst og antikviteter, og vi vil gøre vort yderste for, at De opnår bedste markedspris for Deres effekter .
Vores erfaring inden for branchen gør det muligt for os at finde købere til alle former for kunst og antikviteter - også retroreffekter og moderne Kunst.
Vi kan være behjælpelige med at afvikle Deres ting på auktion enten i ind eller udland eller vi kan give Dem et kontant tilbud på Deres genstande og effekter.

Varekategorier:  Ure, Porcelæn, Billedkunst, Bronze og skulpturer, Glas, Holmegaard, Just Andersen, Kaffe- og spisestel, Keramik, Fajance, Knabstrup, Kobber, Jern, Messing, Orientalsk, , Sølvplet, Tin, Royal Copenhagen, Bing og Grøndahl, Aluminia, Borde, Kommoder, Skabe, Skænke, Stole, Varia, Almueting, Belysning, Bøger, Fotografier/litografier, Legetøj, Maritimt, Mønter, Spejle, Standure, Tæpper, Vitriner

<- Tilbage